VIDEO Blanke supporters Willem II slaan Feyenoord-fans in elkaar

VIDEO Blanke supporters Willem II slaan Feyenoord-fans in elkaar

Zondagmiddag was het niet om aan te zien in Tilburg tijdens Willem II – Feyenoord, waarbij onder andere een Feyenoord-fan van de tribune werd gegooid nadat hij eerst in elkaar werd geslagen door blanke voetbalfans van Willem II. Zelfs Omroep Brabant durfde niet naar een eventuele christelijke achtergrond van deze Willem II fans te verwijzen. Wat ze regelmatig wel doen als het om andere etnische achtergronden gaat. 

(advertentie)

(advertentie)

Voetbalgeweld door blanken 
De ongeregeldheden leidden tot het stilleggen van de wedstrijd door scheidsrechter Denis Higler (hij heet echt zo). Ook werden Feyenoord-fans in elkaar geslagen door een grote groep Willem II-fans. Opvallend was ook dat deze groep ook bestond uit voornamelijk blanken. Helaas gebeurde dit allemaal onder het toeziend oog van veel kinderen, die naar een leuke voetbalwedstrijd kwamen kijken.

Willem II fans moeten nu oppleuren?
Premier Rutte krijgt het zwaarder met zijn uitspraken over Turkse jongeren in Nederland. De rechtse leider van de VVD, lijkt alles aan te pakken om extreem-rechtser over te komen dan zijn blonde collega Geert. W. Of hij nu ook van mening is dat deze Nederlandse Willem II fans moeten oppleuren naar ‘ergens’ is nog onduidelijk.








27 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights