Poppodium Luxor Live in Arnhem heeft een nieuwe directeur

Poppodium Luxor Live in Arnhem heeft  een nieuwe directeur

Poppodium Luxor Live in Arnhem heeft vanaf 3 oktober een nieuwe directeur. Stefan Rebergen is de opvolger van de reeds vertrokken Hans Eliëns. Rebergen is per direct begonnen met zijn nieuwe functie.
Stefan Rebergen (50) is een geboren en getogen Arnhemmer en groot muziekliefhebber. Hij heeft een duidelijke achtergrond in de horeca en evenementen en was meer dan tien jaar werkzaam bij Grolsch in de functie van directeur horeca. Ook was hij directielid bij Feestfabriek Alles Komt Goed BV, het organisatiebureau dat oprichter en eigenaar is van het festival De Zwarte Cross.

“Ik ben er trots op als Arnhemmer leiding te mogen geven aan Luxor Live op deze prachtige locatie” aldus Rebergen die voldoende kansen ziet om samen met alle medewerkers en vrijwilligers van Luxor Live het podium een nog prominentere plek te geven in de stad.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.