VIDEO Jhon van Beukering serieus bezig met comeback in het betaald voetbal

by AMS97531A123 | 5 oktober 2016 12:53

Jhon van Beukering is serieus bezig met een comeback in het betaald voetbal. De 33-jarige trainer van Veluwezoom maakte dit deze week bekend wat meteen tot veel berichtgeving leidde over de ex-voetballer van Vitesse, De Graafschap, Feyenoord en NEC. 

(advertentie)

(advertentie)

Debuut bij Vitesse
Jhon verdiende destijds bakken met geld toen hij debuteerde bij Vitesse en direct opviel met een dikke cabrio in de Arnhemse straten. De oud-voetballer is zwaar aan het trainen om van zijn bijnaam Jhon van Burgerking. Om duidelijk te maken dat het allemaal geen grap is, werd er recent ook een filmpje gemaakt van de zware trainingen die Jhon uitvoert om af te vallen.

Als trainer presteert ‘Jhonnie’ prima
Als trainer presteert Jhon Van Beukering prima met het eerste zaterdagelftal van Veluwezoom. Na het kampioenschap in het afgelopen jaar staat zijn elftal met bekende Arnhemse spelers zoals Esen Gurbuz, Rifat Bugdayci en Ali Deniz eerste in de derde klasse van het zaterdag amateurvoetbal.

Van Beukering werkt zich in het zweet en aan…[1] door luisvangaal[2]

Endnotes:
  1. Van Beukering werkt zich in het zweet en aan…: http://www.dailymotion.com/video/x4w4f7i_van-beukering-werkt-zich-in-het-zweet-en-aan-terugkeer-in-profvoetbal_sport
  2. luisvangaal: http://www.dailymotion.com/luisvangaal

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/10/05/video-jhon-van-beukering-serieus-bezig-met-comeback-in-het-betaald-voetbal/