Akdeniz (Elsweide) hoopt weer op speelminuten

Akdeniz (Elsweide) hoopt weer op speelminuten

Linksback Huseyin Akdeniz van Elsweide hoopt weer op speelminuten tegen RVW uit Heelsum. De bekendste speler van het eerste elftal heeft al weken niet gevoetbald vanwege een spierblessure (‘Arkan Adele’). 

banner-lub-1

Volgens zijn artsen is Huseyin al wel wedstrijdfit maar heeft hij de laatste weken te  weinig gespeeld. Bronnen dichtbij de club melden wel dat Huseyin deze week ‘gewoon’ heeft getraind en zich goed voelt.

Huseyin zelf reageerde niet op vragen over de wedstrijd van aanstaande zondag. Hij werd door een verslaggever van HaberArnhem gespot toen hij aan het werk was bij Kapsalon Koksal.

Of trainer Rasid Gunes ook meteen gebruik zal maken van Huseyin Akdeniz is nog maar de vraag. Het eerste elftal van Elsweide speelt al weken goed en won afgelopen week ook voor het eerst met 5-1 van Arnhemia.


Reacties


Tags assigned to this article:
ElsweideHuseyin akdenizkapsalon koksal

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.