Al Fath moskee start met Arabische lessen voor dames

Al Fath moskee start met Arabische lessen voor dames

De zustergroep van de Al Fath moskee aan de Van Oldebarneveldstraat 25 in Arnhem begint met Arabische lessen voor dames. Zowel beginners, gevorderden en experts kunnen zich aanmelden voor deze cursus.


De zustergroep van de Al Fath moskee regelt de Arabische lessen voor de dames. Vanwege veel aanmeldingen is de aanmeldingstijd verlengd tot 25 oktober. Eerder werden ook Arabische lessen aangeboden voor allerlei geinteresseerden.

Via social media is al bekend geworden dat er veel interesse is voor deze Arabische lessen. De kosten voor deelname bedraagt 100 euro. De lessen worden elke zondag van 30 oktober tot en met 21 mei aangeboden. Volgens de organisatie is het helaas niet mogelijk om de lessen online te volgen….

(advertentie)

(advertentie)

image

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.