Nisantasi Restaurant & Lounge opent tweede vestiging in Nijmegen

Nisantasi Restaurant & Lounge opent tweede vestiging in Nijmegen

De bekende Arnhemse Turkse restaurant en Lounge cafe Nisantasi opent binnenkort een tweede vestiging aan de Waalkade in Nijmegen. De directie van Nisantasi Arnhem bevestigde dit aan HaberArnhem. Wanneer de locatie exact open gaat is niet bekend. 

(advertentie)

(advertentie)

Aan de Waalkade
De vestiging in Nijmegen zal aan de Waalkade, nabij het Holland Casino, komen en is omgeven door kwalitatieve horecabedrijven. Hierdoor is er ook voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving voor bezoekers die willen genieten van heerlijke Turkse maaltijden. De locatie bestaat uit een verkoopruimte op de begane grond van ruim 140m2 en op de eerste etage een verkoopoppervlakte van 101 m2.

Nisantasi Arnhem nog steed succsevol
De vestiging van Nisantasi in Arnhem was en is nog steeds een groot succes. Sinds de opening in het centrum van Arnhem is er veel aandacht vanuit de regio voor het restaurant. De verwachting is ook dat Nijmegen een succes zal worden omdat men daar ook behoefte heeft aan een kwalitatief goede Turkse restaurant.

Ondernemer Adem Yildirim zal de vestiging in Nijmegen samen runnen met de bekende Arnhemse amateurvoetballer Ahmet Uzun. Volgens diverse bronnen hebben de twee jarenlang samen gevoetbald in het Arnhemse amateurvoetbal.

banner-lub-1



1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights