Google Streetview is de weg kwijt in Arnhem

Google Streetview is de weg kwijt in Arnhem

Vanmiddag werd een Google Streetview auto gespot in het centrum van Arnhem. HaberArnhem volgde deze auto om eens te kijken hoe Google Streetview en Google Maps te werk gaan met het ‘opnemen’ van Arnhemse straten.

image

Vanwege veel wegwerkzaamheden is het centrum van Arnhem al jaren slecht bereikbaar. Nu is dat ook het geval in de buurt van het stadhuis en het Kerkplein in Arnhem.

(advertentie)

(advertentie)

Niet alle wegen zijn goed bereikbaar, zoals dat eerder het geval was in de stad. Natuurlijk was de bestuurder van Google Streetview hier niet van op de hoogte, dit bleek ook uit zijn wanhopige pogingen om steeds zijn weg te vinden. De Google auto was letterlijk de weg kwijt. Helaas hebben we dit niet kunnen vragen aan Mr. Google.

De ingedeukte Google Opel Astra van Google had zichtbaar moeite om de wegen in het centrum van Arnhem te ontdekken. Opvallend was ook dat de Opel Astra veel schade had opgelopen. Of dat in Arnhem is ontstaan is niet bekend!
image

image

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.