Gaat Elsweide ook thuis winnen van SDZZ?

Gaat Elsweide ook thuis winnen van SDZZ?

Elsweide begint langzaam warm te draaien in de competitie van het amateurvoetbal in de vijfde klasse. De Turkse ploeg van trainer Rasid Gunes pakt al twee weken drie punten nadat eerst vier competitieduels op rij had verloren.

(advertentie)

(advertentie)

Veel tegendoelpunten Elsweide
Met 19 tegendoelpunten beschikt Gunes ook niet over de beste defensie in de vijfde klasse. Alleen SSA Aerdt Carvicum en stadsgenoot Arnhemia hebben meer doelpunten (20) geincasseerd. De ervaren middenvelders Sahin Akbulut en Baris Dagasan zijn de laatste weken extreem in vorm en zorgen voor spektakel.

1e elftal Elsweide

1e elftal Elsweide

SDZZ staat derde in de competitie
Tegenstander SDZZ uit Zevenaar doet het iets beter in de competitie dan de Arnhemse formatie. De ploeg uit Zevenaar staat derde met 13 punten en heeft maar een competitieduel verloren en een keer gelijk gespeeld. Afgelopen week verspeelde SDZZ punten door thuis met 2-2 gelijk te spelen tegen CHRC.

De wedstrijd van aanstaande zondag start om 14.00 uur en staat onder leiding van KNVB-scheidsrechter M. El Hassnaoui.


Reacties


Tags assigned to this article:
Elsweideelsweide sdzzKnvb arnhemsdzz

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.