VIDEO Veel spektakel in Oldebeth tijdens bijzondere bruiloft Cemre en Gizem

VIDEO Veel spektakel in Oldebeth tijdens bijzondere bruiloft Cemre en Gizem

Zaterdag was het weer hartstikke druk in partycentrum Oldebeth tijdens de bruiloft van Cemre en Gizem. Veel Arnhemmers en andere gasten waren van de partij om deze bijzondere dag van Cemre en Gizem te vieren. Op 9 september gaven de twee elkaar al het jawoord in het stadhuis van Arnhem. (foto: Oldebeth Facebook)

Bekende familie’s in Arnhem
Beide familie’s zijn bekenden in de stad en hadden hierdoor ook veel gasten uitgenodigd op de bruiloft. Bruidegom Cemre is de zoon van de bekende Arnhemse ondernemer (lunchroom Luciano) Aytekin Duman. Bruid Gizem is een nicht van Elsweide-voorzitter Mesut Tasci.

(advertentie)

(advertentie)

Feest barst los met Davul en Zurna
Toen de bruid en bruidegom de zaal in liepen barstte het feest los in de zaal. Daarna werd er massaal feest gevierd en gedanst. Cemre heeft veel vrienden uit de Arnhemse wijk Presikhaaf, waardoor veel jongeren met verschillende achtergronden aanwezig waren bij zijn bruiloft. Dit zorgde voor leuke beelden die door verschillende mensen online werden geplaatst.

Zo kwamen Cemre en Gizem de zaal binnen:
Feestende gasten tijdens halay in OldebethReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.