Tugra Zorg en Welzijn gaat samenwerken met advocaat Kader Celik

Tugra Zorg en Welzijn gaat samenwerken met advocaat Kader Celik

De bekende Arnhemse zorgbedrijf Tugra Zorg en Welzijn, van Fadime Kumas gaat samenwerken met de Nijmeegse advocaat Kader Celik. Tugra Zorg en Welzijn is al sinds 2008 actief en is een van de eerste multiculturele zorginstanties in Arnhem.
Wekelijks advies in het Bruishuis
Volgens berichtgeving via social media heeft advocaat Kader Celik veel klanten uit Arnhem en omgeving, waardoor het noodzakelijk is om advies te geven op locatie in Arnhem. In een verklaring werd bekend gemaakt dat advocaat Celik wekelijks gratis advies zal geven in het Bruishuis (Akkerwindestraat 1) in Arnhem-Zuid. Dit advies zal in samenwerking met Tugra zorg aangeboden worden. Elke donderdag is het mogelijk om tussen 09:00 en 12:00 langs te komen.

Je kunt niet zomaar langskomen. Indien je advies wilt ontvangen is het noodzakelijk dat er een afspraak gemaakt wordt met advocaat Kader Celik of Tugra Zorg, zodat dit gepland kan worden op een donderdag.

(advertentie)

(advertentie)No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights