Gelderse voetbalfans rijden 18 uur naar Napels en zien Besiktas winnen

Gelderse voetbalfans rijden 18 uur naar Napels en zien Besiktas winnen

Woensdagavond stond in Napels de wedstrijd Napoli tegen Besiktas in de Champions League op de agenda. De Turkse ploeg werd ook gesteund door fans uit Arnhem en Apeldoorn, die speciaal voor deze wedstrijd hebben gereden naar Napels.


Bekende Besiktas-fans in Gelderland
De bekende Gelderse Besiktas-fans Abdullah Helvaci ,Hamza Masalci (Arnhem) en Osman Demirtas uit Apeldoorn werden gespot in het Sao Paulo stadion in Napels. De mannen hadden een zware autoreis van 18 uur achter de rug om hun Besiktas te zien spelen en te steunen in Europa.

(advertentie)

(advertentie)

Uit eerdere wedstrijden van Besiktas bleek ook al dat afstand geen drempel was voor deze fans. Zelfs thuis wedstrijden in de Vodafone-Arena in Istanbul worden regelmatig bezocht.

Megaavond in Napels
De Turkse Besiktas-fans uit Gelderland beleefden een megawedstrijd (2-3) en vierden dat ook in het stadion. Het nageslacht werd ook niet vergeten: Een foto na de overwinning in Napels laat zien hoe trots en blij de heren waren.
2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights