Hasan ‘Boss’ Ozkara heeft zijn ware liefde gevonden in Kayseri

Hasan ‘Boss’ Ozkara heeft zijn ware liefde gevonden in Kayseri

De bekende Arnhemse bakker, Hasan ‘Boss’ Ozkara heeft zijn ware liefde uiteindelijk gevonden in Kayseri. De plaats waar ook zijn ouders vandaan komen. Eerder publiceerden we al een artikel over zijn spontane vertrek naar Kayseri.

image
De Turkse Arnhemmer ging naar Kayseri om de hand van zijn toekomstige vrouw te vragen. Zijn ouders, oom en andere familieleden waren hier ook bij. ┬áVrij snel hierna vond de verloving plaats met mevrouw Aksit (24) uit Kayseri. Een dolgelukkige Hasan stond te pronken op alle foto’s die massaal werden gedeeld via social media.

Woensmiddag gaven de twee geliefden elkaar ook het jawoord in het stadhuis van Kayseri. De bruiloft van Hasan is op 30 april 2017 in zalencentrum Oldebeth in Wehl.

(advertentie)

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.