Khadija Bouibaoune over Ebru Umar: Dom geboren en nooit wat bijgeleerd!

by AMS97531A123 | 20 oktober 2016 15:00

Ondank alles wat we doen om Ebru Umar te vergeten lukt het haar toch om alle aandacht te trekken met domme uitspraken. Zo reageerde Khadija Bouibaoune via social media op het laatste column van moslim-hater Ebru Umar in Metronieuws[1].


De reactie van Bouinaoune was te interessant en leuk om geen aandacht aan te besteden:

Omhooggevallen #EbruUmar
”Normaal gesproken ga ik spontaan kokhalzen bij het zien dit omhooggevallen #EbruUmar, en direct doorbladeren to a next topic met degelijk inhoud! Echter heeft de waarschuwing dit keer mijn nieuwsgierigheid toch weten te triggeren! Chapeau !!

(advertentie)[2]

(advertentie)

Het gedrocht is nu helemaal van de realiteit ontsnapt
Het gedrocht is nu helemaal van de realiteit ontsnap. Het benoemt zichzelf tot de elite? weliswaar zonder adelijke tintel en jawel; spreekt zichzelf tegen in één adem. En nog erger is haar rascistische inspiratie, van alle migranten heeft het gedrocht zich gestort op kleine kindertjes die in haar ogen nu al Jihadistjes zijn.

Minderwaardigheidscomplex als NederTurk
Dit gedrocht schijnt maar niet in staat te zijn inspiratie te kunnen opdoen om van haar minderwaardigheidscomplex als nederturk af te komen, laat staan kennis op doen om over iets anders te schrijven dan haar niet oerhollandse achtergrond! ????

Net als je denkt dat iemand eindelijk iets heeft geleerd. Krijg je een bevestiging van: dom geboren en nooit wat bijgeleerd!”
Endnotes:
  1. Metronieuws: http://www.metronieuws.nl/columns/99-woorden/2016/10/lezen-op-eigen-risico-racistische-column
  2. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/10/20/khadija-bouibaoune-over-ebru-umar-dom-geboren-en-nooit-wat-bijgeleerd/