‘Turkse’ terreurverheerlijker is vrijdag in Arnhem voor een toespraak

‘Turkse’ terreurverheerlijker is vrijdag in Arnhem voor een toespraak

Volgens DutchTurks.nl en andere bronnen komt terreurverheerijker en HDP-parlementariër (in Turkije) Tuba Hezer naar de Rozet in Arnhem voor een toespraak tijdens een bijeenkomst van HDK (Democratische Congres van Volkeren). (Foto: Tuba Hezer/wit jasje). 


Bezoekt regelmatig begrafenissen van terroristen
De HDP-parlementariër bezocht een begrafenis van een zelfmoordterrorist, die in februari 29 mensen om het leven bracht in Ankara. Hierdoor is het vreemd dat zij juist meedoet aan een panel om te praten democratie en mensenrechten. Mogelijk is de organisatie (HDK) niet op de hoogte van het feit dat de HDP-parlementariër terreur verheerlijkt en regelmatig begrafenissen van terroristen bezoekt.

Pleger autobomaanslag was een ‘held’
Op DutchTurks.nl staat hier ook het volgende over: ‘Hezer woonde de begrafenis bij van Abdulbaki Somer, die in Ankara een autobom tot ontploffing bracht en waarbij 29 mensen om het leven kwamen en 61 mensen gewond raakten. Hezer bezocht het huis van de familie Somer in de oostelijke provincie Van en bracht haar condoleances over aan de familie van de zelfmoordterrorist die 29 mensen variërend van 4.5 tot 66 jaar oud, om het leven bracht. De aanslag met een autobom in februari werd gepleegd door de TAK, een splintergroepering van de terreurgroep PKK.’

Cadeauwinkel

Omstreden gastspreker in Rozet
De bijeenkomst in Arnhem wordt gehouden in de Rozet waar vaker panels en discussies gevoerd worden. Het is wel opmerkelijk dat zowel Rozet en de veiligheidsdiensten in Arnhem geen onderzoek hebben gedaan naar deze omstreden politicus.

Arnhemmers zijn het al wel gewend dat de gemeente geen beperkingen oplegt voor organisaties die openlijk terreur verheerlijken of haatzaaien. Zo is het in Arnhem altijd toegestaan om tijdens openbare demonstraties rond te lopen met vlaggen en symbolen van terreurgroepen zoals de PKK.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights