Terreurverheerlijker en haatzaaier HDP kwam toch niet naar Arnhem

Terreurverheerlijker en haatzaaier HDP kwam toch niet naar Arnhem

Nog steeds zijn er gemeenteambtenaren, vrijwilligers van organisaties in Arnhem die er alles aan doen om terreur(organisaties) in Turkije anders over te brengen in Nederland. Ongeacht hoe goed of slecht het gaat in Turkije weten deze professionals gebeurtenissen en nieuws zo over te brengen alsof Turkije nog steeds een Noord-Korea is. En als je hier wat van zegt ben je een fascist!


Terreurverheerlijker niet naar Rozet
Zo organiseerde het platform HDK Nederland-Oost vrijdag een bijeenkomst in de Rozet waarbij een HDP-politicus aanwezig zou zijn om te spreken over ontwikkelingen in Turkije en in gesprek te gaan met de aanwezigen. De organisatoren waren alleen aan cultureel centrum Rozet en de gemeente te melden dat de gastspreker bekend staat voor het verheerlijken van terreur en haatzaaien in Turkije. Tuba Hezer (Parlemantarier in Turkije) vindt het namelijk heel gewoon om begrafenissen van bom- en aanslagplegers in Turkije te bezoeken. DutchTurks kwam met de informatie over deze omstreden politicus en haar optreden in de Rozet.

(advertentie)

(advertentie)

Lange arm van bezorgde Arnhemmers
Gelijk werd hierdoor meteen weer verwezen ‘naar de lange arm van Erdogan’ en naar het stadsbestuur die de democratie monddood gemaakt zou hebben. Bezorgde Arnhemmers en landelijke pers hebben alleen melding gemaakt van een omstreden figuur die kwam toespreken en dat het raar was dat de gemeente en Rozet dit hadden goedgekeurd. Als het een rechts-extremist of een IS-verheerlijker zou zo een bijeenkomst ook niet hebben plaatsgevonden.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.