Sifa Clinic komt met speciaal fitness- en sportprogramma voor dames

Sifa Clinic komt met speciaal fitness- en sportprogramma voor dames

Bij Sifa Clinic wordt er meer aangeboden dan alleen acupunctuur & kruiden behandelingen. Sifa Clinic maakte onlangs via social media bekend dat er een speciale fitness- en sportprogramma heeft geregeld voor dames die daar behoefte aan hebben. 


Fitness onder begeleiding van Fysiotherapeute
Fysiotherapeute Gemke zal twee dagen per week sporten onder begeleiding met dames. Maandag van 11:00 tot 12:00 uur en vrijdag van 10:00 tot 11:00 uur kunnen dames onder begeleiding van een expert sporten zonder dat ze lastig worden gevallen door anderen. De twee dagen zijn ook alleen bestemd voor dames.

(advertentie)

(advertentie)

Tot december gratis sporten
Bij een eventuele interesse moeten dames zich van te voren aanmelden om mee te kunnen doen. Tot december wordt het zelfs gratis aangeboden. Alle andere dagen kunnen (alleen) dames ook langskomen om te fitnessen. Voor Sifa Clinic klanten is dit gratis en kan dit van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.