Plein moskee schoongeveegd vanwege grootste braderie (kermes) van Gelderland

Plein moskee schoongeveegd vanwege grootste braderie (kermes) van Gelderland

Verschillende vrijwilligers en bestuursleden van de Turkiyem moskee in Presikhaaf doen hun best om de laatste voorbereidingen voor de beroemde braderie van de Turkiyem moskee af te ronden. Afgelopen zondag werden de pleintjes en aanlooproute┬┤s naar de braderie schoongeveegd zodat het er keurig en verzorgd uitziet. (foto: archief)

Grootste braderie van Gelderland
De jaarlijkse braderie (Kermes) van de Turkiyem moskee is een van de grootste in Gelderland en trekt altijd duizenden bezoekers uit de stad en omgeving. Van vrijdag 28 oktober tot en met zondag 30 oktober kunnen bezoekers langskomen om de braderie bezoeken of de moskee van binnen bekijken tijdens een rondleiding.

braderie-2

Vermaak voor jong en oud
Jong en oud kunnen zich tijdens de braderie vermaken met allerlei activiteiten. De bekende Arnhemse Bokstrainer Sayit Yanik van Boxing by Kasap zal zaterdag ook een boksclinic verzorgen aan kinderen. Behalve genieten van de Turkse keuken is er voor iedereen wat te doen en te beleven. Entree is gratis.

Bedrijven en instellingen die nog een stand willen huren kunnen contact opnemen met bestuurslid Suleyman Doker (06-55846009)

Grootste braderie (kermes) wordt mede mogelijk gemaakt:

braderie-1

 

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.