VIDEO Pizzabakker New York Pizza jaagt gewapende overvallers weg met bezem

VIDEO Pizzabakker New York Pizza jaagt gewapende overvallers weg met bezem

Gisterenavond heeft Opsporing Verzocht beelden vrijgegeven van een gewapende overval op een vestiging van New York Pizza in Haarlem. Op de bijzondere beelden is te zien hoe dom de overvallers zijn als de eigenaar ze aanvalt met een bezem. De gewapende overvallers moesten het vak kennelijk nog leren.


1 juli 2016
Op 1 juli maakt de eigenaar zijn zaak schoon. Wanneer hij bezig is met de bezem rennen twee gewapende overvallers naar binnen, een derde wacht buiten op een scooter. De amateurovervallers hebben een regenpak aan om niet op te vallen. Ondanks de regenpakken en capuchonĀ“s zijn redelijk herkenbaar in beeld.

(advertentie)

(advertentie)

Pizzabakker vs gewapende overvallers
Dankzij een korte confrontatie raken de overvallers in shock en weten ze niet meer hoe te handelen. Uiteindelijk gaan ze ervan door zonder geld mee te nemen.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.