Hakan Ardıc beste Turkse biljarter van Arnhem en omgeving

by AMS97531A123 | 27 oktober 2016 14:00

Hakan Ardıc is zondag gekroond tot de beste biljarter van Arnhem en omgeving. De ervaren biljarter won het toernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd door Hollanda Bektaslilar Dernegi. Het biljarttoernooi werd voor de zesde keer georganiseerd.


Veel strijd om het kampioenschap
De mannen van de Turks Nederlandse vereniging streden met elkaar om het kampioenschap, dat alweer voor de zesde keer werd georganiseerd in Arnhem. Hakan Ardıc werd uiteindelijk kampioen gevolgd door Erkan Güneş en Ahmet Ekinci. De heren Ismail Bayram en Ibrahim Taşdemir waren niet de beste maar kregen wel de ‘Gentleman-cup’ van het toernooi.

(advertentie)[1]

(advertentie)

Verenigingsactiviteit van Bektasli
Het toernooi is een van de activiteiten van de vereniging dat uit veel leden bestaat uit Gelderland (Arnhem en Elst). Vereniging Bektasli[2] bestaat voornamelijk uit leden die allen van oorsprong komen uit het dorpje Bektasli (Yozgat, Turkije)

Het bestuur bedankte alle aanwezigen voor hun aanwezigheid en deelname aan het toernooi. Ilyas Uzun werd bedankt voor zijn bijzondere rol als kok van de bijzondere maaltijden die werden geserveerd aan de spelers en gasten.Zie foto’s van het toernooi:

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  2. Bektasli: http://haberarnhem.nl/bektaslilar-nederland-sluit-jaar-af-met-een-topfeest-in-arnhem/
  3. [Image]: https://haberarnhem.nl/2016/10/27/hakan-ardic-beste-turkse-biljarter-van-arnhem-en-omgeving/bektasli-toernooi/
  4. [Image]: https://haberarnhem.nl/2016/10/27/hakan-ardic-beste-turkse-biljarter-van-arnhem-en-omgeving/bektasli-toernooi-2/
  5. [Image]: https://haberarnhem.nl/2016/10/27/hakan-ardic-beste-turkse-biljarter-van-arnhem-en-omgeving/hakan-ardic-3/
  6. [Image]: https://haberarnhem.nl/2016/10/27/hakan-ardic-beste-turkse-biljarter-van-arnhem-en-omgeving/hakan-ardic/
  7. [Image]: https://haberarnhem.nl/2016/10/27/hakan-ardic-beste-turkse-biljarter-van-arnhem-en-omgeving/hakan-ardic-2/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/10/27/hakan-ardic-beste-turkse-biljarter-van-arnhem-en-omgeving/