Turkse vrouw uit Rotterdam raakt drie kinderen kwijt omdat ze geen eigen woning heeft

Turkse vrouw uit Rotterdam raakt drie kinderen kwijt omdat ze geen eigen woning heeft

Een Turkse vrouw uit Rotterdam raakte onlangs haar drie kinderen kwijt omdat ze geen eigen woning heeft om voor de kinderen te zorgen. Haar vriendin maakte dit onlangs bekend aan onze online redactie. De kinderen zijn vijf, twee en een jaar oud.


Terug naar Nederland
Deze dame woonde een tijdje in Turkije, en keerde daarna weer terug naar Nederland. Omdat ze nergens heen kon met haar kinderen werden haar kinderen van haar afgenomen. De kinderen zijn nu ’tijdelijk’ ondergebracht bij een ander gezin. Het gezin waar de kinderen tijdelijk zijn ondergebracht is gelukkig wel Turks. Haar oudste kind van vijf jaar is wel bij haar oma terecht. Dat is tenminste wel een aderlating voor deze dame.

(advertentie)

(advertentie)

Haastig op zoek naar  woning
De dame in kwestie is haastig op zoek naar een woning met drie kamers, zodat ze haar eigen kinderen weer kan terugkrijgen. De woning moet ook in aanraking komen voor huursubsidie volgens, de Raad voor Kinderbescherming.  Anders gaat het feestje niet door voor haar, en moet ze nog langer leven zonder haar eigen kinderen.

De moeder van de kinderen maakt minder leuke tijden mee, omdat ze moet leven zonder haar eigen kinderen. Mocht je een woning hebben of deze dame willen hebben stuur dan een bericht via onze facebookpagina.




27 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights