Willem van Viersen wint bokswedstrijd tegen Arnhemmer Orhan Calisir

Willem van Viersen wint bokswedstrijd tegen Arnhemmer Orhan Calisir

Willem van Viersen, van de Arnhemse boksschool Boxing By Kasap, heeft zijn eerste bokswedstrijd gewonnen tijdens de The Golden Gloves Jeugddag in Eindhoven.

(advertentie)

(advertentie)

De jeugddag is bedoeld voor de jongste boksers in de leeftijdscategorien Scholieren, Cadetten en Junioren (min. 10 jaar max. 16 jaar).

De 13-jarige Rhedenaar speelde zijn allereerste echte bokswedstrijd tegen Arnhemmer Orhan Calisir (12) van Boksacademie Arnhem en won alle drie de ronden in de startersklasse (50kg). Arnhemmer Orhan Calisir is een jeugdbokser die al een paar wedstrijden heeft gespeeld. ‘Wimpie’ speelde een voorzichtige wedstrijd en was volgens de scheidsrechters duidelijk de winnaar van deze bokswedstrijd tijdens de Golden Gloves in Eindhoven.


Willem van Viersen, ook wel ‘Wimpie’ genoemd, komt elke week drie keer vanuit Rheden naat Arnhem om te trainen. Onder begeleiding van bokstrainer Sayit Yanik wordt de 13-jarige talent in de toekomst misschien wel een van de besten in Nederland.

De talentvolle Husniye Calisir, zus van Orhan Calisir, speelde namens boksacademie Arnhem een prima wedstrijd tegen Cas Mack (jongen) van Naba uit Nijmegen en verloor deze. De wedstrijd telt overigens niet mee, omdat  het om een ‘Demo-wedstrijd’ ging.




147 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights