Elsevier maakt ‘gevreesde’ Turkse motorclub meteen zwart om te scoren

Elsevier maakt ‘gevreesde’ Turkse motorclub meteen zwart om te scoren

De Turks-Duitse Osmanen Germania BC heeft een eerste chapter (afdeling) opgezet in Twente en dit zorgt voor de ‘journalisten’ van Elsevier tot heel veel vreugde. Er is namelijk nu weer een gelegenheid om alle Turken te verbinden met de Turkse president Erdogan of extreem-rechtse Turken of zelfs de Grijze Wolven. 

(advertentie)

(advertentie)

Heel toevallig altijd anti-Turkse artikelen
Heel toevallig worden dit soort artikelen natuurlijk niet gepubliceerd. De bekende anti-Turk en anti-moslim Afshin Ellian (Teheran, 1966) is ook zo een figuur die een abonnement heeft op anti-Turkije en anti-Islam artikelen. Met zijn Iraanse achtergrond is dat natuurlijk niet helemaal raar. Zijn ‘getrainde’ opiniemaker van een paar jaar geleden is allang niet meer actief, waardoor hij nu met gebrekkig Nederlands Turkse Nederlanders tot de orde probeert te roepen.


Turkse motorclub direct zwart gemaakt
In het artikel wordt de Turks Duitse motorclub meteen zwart gemaakt en anders voorgesteld dan dat het is. Waarom Gerlof Leistra hier behoefte aan heeft is niet duidelijk. Ook zou Osmanen Germania BC officieel een boksclubs zijn, maar zouden de leden net als onder meer de Hells Angels motorjacks met clubemblemen dragen. Dus wordt er bewust een link gelegd met andere motorclubs om de Turkse motorclub zwart te maken.

Misschien is het handig dat de nieuwe voorzitter even een kop koffie gaat drinken met de schrijven van het artikel van Elsevier om elkaar beter te leren kennen.


Reacties1 comment

Write a comment
 1. Age 5 november, 2016, 18:14

  Bepaalde gezelschappen dienen kritisch te worden gevolgd en dat geldt dus ook voor deze Turkse boksclub die zich op een bepaalde manier profileert en blijkbaar bepaalde bedenkelijke activiteiten heeft ontwikkeld….

  Artikel.Ook zou Osmanen Germania BC officieel een boksclubs zijn, maar zouden de leden net als onder meer de Hells Angels motorjacks met clubemblemen dragen. Dus wordt er bewust een link gelegd met andere motorclubs om de Turkse motorclub zwart te maken. Maar (1) Het is toch geen breiclub maar een boksclub en z’n leden dragen toch lederen jacks met emblemen en ze hebben ook nog eens contacten met de Hells angels maar waarom?

  MC nee BC,een boksclub dus maar daarom minder gevaarlijk? Zou het gezelschap een Turkse breiclub zijn geweest was er dan ook ophef geweest? Zou het gezelschap met z’n profilering en gedragingen ipv een Turkse een Duitse boksclub zijn geweest was er dan niet net zo goed ophef geweest?
  Waarom refereert men verblijvende in een west Europees land via symbolen en clubnaam aan die Ottomanen en lopen de lieve Turkse schaapjes daar bovenop in filmpjes ook nog eens schaamteloos met vuurwapens te dreigen . Of het nou om de Hells angels of deze Turkse boksclub gaat,ik moet helemaal niets hebben van dit soort lieden!!!!

  PS. Hells Angels,Satudarah,no surrender,mongols enz beweren ook immer dat zij zich alleen maar bezig houden met motorrijden en gezellige kaartspelletjes in het clubhuis!!!! Voor zover jullie het gemist hebben of het misschien zelfs ontkennen,(zware) criminaliteit komt zelfs onder Turken voor.

Only registered users can comment.