Mehmet Ozturk doneert inkomsten marathon (400 euro) aan Turkse moskee

Mehmet Ozturk doneert inkomsten marathon (400 euro) aan Turkse moskee

De bekende amateurvoetballer Mehmet Ozturk deed in september mee aan de Rabo Bridge to Bridge loop in Arnhem. De Turkse Arnhemmer met roots uit Kayseri deed voor het eerst mee, en is ook de enige persoon uit Kayseri die hier ooit heeft mee gedaan.

image

Persoonlijke sponsors tijden Rabo Bridge to Bridge loop
Mehmet is een bekende in Arnhem, waardoor het regelen van sponsors voor zijn Bridge To Bridge loop redelijk goed verliep. Hij kondigde eerder al dit te doneren aan de Turkiyem moskee in Presikhaaf. Zijn droom werd werkelijkheid. Hij verzamelde in zijn eentje in totaal 400 euro van Arnhemse ondernemers en doneerde dit volledig aan het bestuur van de Turkiyem moskee. Afgelopen weekend werd zijn donatie, samen met alle andere sponsoren, dan ook drie dagen lang getoond aan alle bezoekers.


Veel lof aan personal trainer Charley Luciano
In een interview met Ozturk vertelde hij dat hij alle sponsors een voor een wil bedanken voor hun bijdrage. ‘Ook mijn personal trainer Charley Luciano wil ik enorm bedanken. Zonder hem was dit allemaal niet gelukt en haakte ik zeker af. Hij zorgde voor een extra boost en wilskracht om niet af te haken.’

Ozturk is ook van plan om mee te doen aan de Marathon van Rotterdam. Hij hoopt dat velen zijn voorbeeld volgen en een bijdrage leveren aan de ┬ásamenleving in Arnhem. ‘Met heel veel kleine inspanningen kunnen grote resultaten geboekt worden voor mensen en organisaties die het nodig hebben in de stad.’

(advertentie)

(advertentie)

Reacties



No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.