Voorbeeldstad Arnhem: Turken, Marokkanen en Nederlanders samen aan de Halay

Voorbeeldstad Arnhem: Turken, Marokkanen en Nederlanders samen aan de Halay

Arnhem is een prima stad waar iedereen goede contacten heeft met elkaar en dit ook laat zien tijdens verschillende gelegenheden. Ondanks dat er verschillende aandachtswijken (Vogelaarwijken) zijn in Arnhem scoort de stad best goed met integratie van groepen. Zo zijn er amper problemen met jongeren of groepen mensen in wijken, omdat Arnhem al jaren veel investeert in de wijken en jongerenbegeleiders.

(advertentie)

(advertentie)

Iedereen aan de Halay
Het is daarom best raar om het anno 2016 nog steeds te hebben over integratie van verschillende Arnhemmers. Zo was de bruiloft van de Arnhemmers Cemre en Gizem bezocht door heel veel Arnhemmers met verschillende achtergronden. Dit zie je niet vaak tijdens een Turkse bruiloft. De halay-dans (zie onderstaande beelden) zorgde ervoor dat veel vrienden van de bruid en bruidegom, met een niet Turkse achtergrond ook te zien waren tijdens de halay. Marokkanen, Turken, Nederlanders, Koerden en Bosniers waren ook van de partij tijdens deze bruiloft waarbij gedanst werd op Koerdische en Turkse halay-muziekReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.