Twee mannen aangehouden met 400 kilo vuurwerk

Twee mannen aangehouden met 400 kilo vuurwerk

Het is weer bijna tijd voor vuurwerk. De voorbereidingen voor het kopen van vuurwerk is al van start gegaan.
Geen bewijs
Afgelopen woensdag, 2 november, rond 23:00 uur valt bij de douane een wit busje op. De douaniers zagen een motor in de bus staan en controleerden de bestuurders. Tijdens de controle ontdekten ze dat er meerdere dozen vuurwerk in de bus lag. Doordat beide heren geen aankoopbewijs en transportbewijs konden leveren, is de politie ingeschakeld.

400 kilo vuurwerk
De twee mannen 32 jaar en 37 jaar, uit Heiloo zijn aangehouden op de parkeerplaats Veelsveld aan de A1 ter hoogte van Deurningen. De politie heeft het vuurwerk in beslag genomen. Er is een speciaal vervoersbedrijf ingeschakeld om het vuurwerk te vervoeren. Volgens de politie is het illegaal vuurwerk vermoedelijk afkomstig uit Polen en is het ongeveer 400 kilo zwaar. De politie stelt een nader onderzoek in naar de herkomst van het vuurwerk.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights