53-jarige Arnhemse al twee weken spoorloos

53-jarige Arnhemse al twee weken spoorloos

De 53-jarige Arnhemse is volgens de politie al bijna twee weken vermist. Heeft u enig idee waar ze kan zijn?
Vertrokken met haar scootmobiel
De 53-jarige Yvonne Durant vertrok op 25 oktober dit jaar vanuit haar woonadres en is sindsdien niets meer van haar vernomen. Yvonne is op de aangegeven datum vanuit huis vertrokken op haar scootmobiel welke uiteindelijk door de politie is gevonden bij een omheining aan de Schaapsdijk in Arnhem.

Signalementen
De op 28-01-1963 geboren Yvonne Durant is nu 53 jaar. Yvonne heeft koperbruin kleurig haar ze heeft sproeten op haar gezicht en armen en is 1.60 meter. Op het moment van haar vermissing droeg zij een donkere jas. Ze draagt een zilveren ketting met een bedeltje in de vorm van een boom (zie foto).
yvonne-durant-vermissing-ketting-politie-nl

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.