Piri dreigt Turkije met opschorten EU-lidmaatschap die ze na 50 jaar nog steeds moeten geven

Piri dreigt Turkije met opschorten EU-lidmaatschap die ze na 50 jaar nog steeds moeten geven

Turkije-rapporteur Kati Piri denkt dat ze nog steeds te maken heeft met een wankelende Turkije van de jaren vijftig. Ondanks dat ze rapporteur is (en veel meer hoort te weten over Turkije) kiest ze partij door het arresteren van pro-Koerdische politici als iets ongewoons te vinden, terwijl deze politici samenwerken met terroristische organisaties.
Piri: Weer slecht niets uit Turkije
Na de arrestaties twitterde ze gisteren al: ”Heel slecht nieuws uit Turkije. Alweer.” Later reageerde Kate Piri heel flink in een gesprek met NPO Radio 1 door te melden dat de onderhandelingen met Turkije over een eventueel EU-lidmaatschap moeten worden opgeschort. “Op deze manier praten met Turkije over lidmaatschap van de Europese Unie heeft geen enkel nut.”


Lachwekkende dreigement richting Turkije
Haar dreigement richting Turkije is eigenlijk te lachwekkend om serieus te nemen: De Europese Unie doet er namelijk al 50 jaar over om Turkije lid te maken van de EU. Een EU-lidmaatschap van Turkije opschorten wat je als EU al 50 jaar lang niet hebt gegeven is nogal bizar.

Kennelijk is Piri nog steeds niet op de hoogte van het feit dat de PKK een terroristische organisatie is. En dat samenwerking met deze organisatie wettelijk niet is toegestaan.

(advertentie)

(advertentie)

Reacties1 comment

Write a comment
  1. cheat engine mac sierra 17 november, 2017, 10:13

    Just wanna input on few general things, The website layout is perfect, the articles is very superb : D.

Only registered users can comment.