Arnhemmer Ferdi Kadioglu is de grote held bij NEC

Arnhemmer Ferdi Kadioglu is de grote held bij NEC

De sterspeler van NEC speelde in zijn jeugdjaren bij ESA in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd toen hij als 10-jarige voetballer werd weggekaapt door de Nijmegenaren. De voetballer met Turkse roots is een van de belangrijkste spelers aan het worden bij NEC. Hij scoorde zaterdag ook tegen FC Groningen de gelijkmaker.

iPhone 7 vergelijken?
Oud tenniskampioen
Behalve voetballer kon Ferdi toen ook heel goed tennissen. HIj was ook destijds tenniskampioen en moest de keuze maken om door te gaan met voetballen of te gaan tennissen. Uiteindelijk haalden de scouts van NEC zijn ouders over om te gaan voetballen bij de concurrent in Nijmegen.

Belangrijk voor NEC
Volgens Iddo Rosscher hoorde Ferdi Kadioglu bij een groep met talentvolle voetballertjes. En speelt hij als enige uit die groep nu al Eredivisie. Hij is ook al twee belangrijk voor NEC met zijn prachtige doelpunten. De club wil hem in bescherming nemen en legde een spreekverbod, waardoor hij niet met de pers mag praten.

Gratis iPhone 7 of Samsung Galaxy 7S

(advertentie)

(advertentie)

Reacties


Tags assigned to this article:
ferdi kadiogluferdi necturkse speler nec

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.