BEELDEN Turks Nederlandse kapper doet prachtig huwelijksaanzoek

by AMS97531A123 | 7 november 2016 18:12

Een huwelijksaanzoek is natuurlijk altijd speciaal, maar als hier een bijzondere invulling aan wordt gegeven wordt het ineens nog veel specialer.

(advertentie)

(advertentie)


Grote organisatie vooraf
Om iets goeds neer te zetten is een goede voorbereiding essentieel. Om dit huwelijksaanzoek goed georganiseerd te krijgen, hebben meerdere mensen een of meerdere belangrijke taken op zich moeten nemen. Een huwelijksaanzoek op een boot, met een rode loper die omringt is met verlichting in een vorm van een hart met daarin de twee letters, N & H. Daar blijft het niet bij, de gigantische bos met rozen, vuurwerk, spandoeken en nog veel meer om het echt allemaal vlekkeloos te laten verlopen.

Bekende Turkse Barber
Nog niet heel lang geleden schreven wij over de bekende kapper uit Dieren die een kapperszaak in Eerbeek[1] heeft geopend. De man die dit keer weer in actie komt maar dan om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Hij koos als locatie een boot gelegen tegenover restaurant Troya[2] in Arnhem. In het filmpje hieronder kunt u zien hoe de kapper het aanzoek heeft gedaan en het antwoord ‘JA’ heeft gehoord.

iPhone 7 & Samsung S7 bekijken!





Endnotes:
  1. de bekende kapper uit Dieren die een kapperszaak in Eerbeek: https://haberarnhem.nl/bekende-kapper-uit-dieren-opent-zaak-in-eerbeek/
  2. restaurant Troya: https://haberarnhem.nl/bestuursleden-turkse-profclub-bezoeken-restaurant-troya-aan-rijnkade/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/11/07/beelden-turks-nederlandse-kapper-doet-prachtig-huwelijksaanzoek/