Bestuur Elsweide grijpt hard in en schorst vier spelers na akkefietje

Bestuur Elsweide grijpt hard in en schorst vier spelers na akkefietje

Het bestuur van Elsweide heeft zware maatregelen genomen naar aanleiding van ongeregeldheden tijdens en na de wedstrijd Elsweide 3 – De Paasberg 2 (2-3). De wedstrijd in de reserve vijfde klasse zorgde voor veel emotie en irritatie bij spelers van Elsweide richting clubscheidsrechter Burak Bahran. Het bestuur kondigde de sancties aan in een verklaring.

(advertentie)

(advertentie)

Vier spelers worden geschorst
Het bestuur van Elsweide neemt nu maatregelen tegen vier Elsweide spelers die ‘grof geweld en scheldwoorden’ hebben gebruikt tijdens en na deze wedstrijd. De vereniging maakte bekend dat het geen grof taalgebruik of geweld op de velden tolereert. Drie spelers van het derde elftal zijn voor twee maanden geschorst en mogen niet meer trainen of voetballen. Een speler van het vierde elftal is ook voor twee maanden geschorst en mag ook niet meer trainen of voetballen. Bij een volgend incident zijn deze spelers geen lid meer van Elsweide.


Scheidsrechter mag ook niet meer fluiten
Scheidsrechter Burak Bahran, kreeg ook een sanctie van het bestuur en mag ook twee maanden geen wedstrijden fluiten bij de senioren. Hij maakte zelf inmiddels ook al bekend via social media dat hij per direct stopt met fluiten. ‘Ik ben het niet eens met de beslissing van het bestuur.’

Het derde van Elsweide krijgt ook een voorwaardelijke straf en zal bij een volgend incident teruggetrokken worden uit de competitie.


Reacties


Tags assigned to this article:
Elsweideelsweide 3Elsweide 4

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.