NEC (Onder 9) presenteert teamfoto met Turkse supertalent Ismail Karaman

NEC (Onder 9) presenteert teamfoto met Turkse supertalent Ismail Karaman

NEC O9 presenteerde onlangs ook een teamfoto van NEC (Onder 9). Het bijzondere aan NEC O9 is dat de talentvolle Turkse Arnhemmer Ismail Karaman ook speelt bij de Nijmegenaren. De speler van de Arnhemse voetbalclub Elsweide werd maandenlang gevolgd door de scouts van De Graafschap en NEC, alvorens hij samen met zijn ouders een keuze maakte. 

(advertentie)

(advertentie)

Akkoord met NEC
In mei van dit jaar werd de keuze gemaakt om toch te spelen voor NEC, in plaats van De Graafschap die ook veel interesse toonde. De 7-jarige middenvelder was bij de F-jes van Elsweide ook een van de opvallendste namen van het elftal. Hij is sterk aan de bal en ook nog eens heel snel. Ismail Karaman is ook de enige onder de ‘Karaman’s’ die voetbalt bij een profclub (jeugd).


De ‘Karamans’
Ismail Karaman komt uit een echte sportfamilie uit Arnhem: 
De 7-jarige middenvelder  is ook de neef van de bekende Arnhemse ex-worstelaar Adem Karaman. Karaman kende veel successen als worstelaar bij de Arnhemse vereniging Sandow. De vader van Ismail, Muhammet Karaman, en zijn andere oom, Feridun Karaman, zijn ook nog steeds wekelijks te zien langs de voetbalvelden bij Elsweide.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.