Nederlander die internationaal werd gezocht voor witwassen nu aangehouden

Nederlander die internationaal werd gezocht voor witwassen nu aangehouden

Nederlander die internationaal werd gezocht voor witwassen nu aangehouden

Gezocht sinds 2011
Afgelopen dinsdag, 8 november, is de 44-jarige Nederlander die internationaal gezocht werd aangehouden. De sinds 2011 gezochte Nederlander had bij de aanhouding een tas met cash geld bij zich.
Tegen de ‘lamp’ gelopen
De medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zagen op de A16 bij Zevenbergschen Hoek omstreeks 23.00 uur een auto rijden met defecte verlichting. Bij het natrekken van de persoon bleek dat hij internationaal gesignaleerd stond. De man wordt verdacht van witwassen.
rijswijker-engelse-ponden-franse-autoriteiten-politie-nl
Witwassen in Frankrijk
De aangehouden persoon is een 44-jarige man uit Rijswijk. In 2011 werd door de Franse autoriteiten verzocht om deze man aan te houden en af te leveren. Toen was de Rijswijkeer aangehouden met een bedrag van 500.000 euro in zijn auto. Nu had hij een tas met daarin 107.000 Engelse ponden bij zich. Over de herkomst van de Engelse ponden wilde de verdachte niets over loslaten.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.