Olde Beth als unieke en exclusieve locatie makkelijk bereikbaar voor bruiloften

Olde Beth als unieke en exclusieve locatie makkelijk bereikbaar voor bruiloften

Zalencentrum Olde Beth in Wehl is jaar en dag een begrip in de regio. Vanuit heel Nederland zijn er regelmatig feesten, bruiloften en recepties van heel multicultureel Nederland. Op de website van Olde Beth lezen we verder; ‘Het pand ligt zeer gunstig, in een landelijke omgeving, aan de rand van Wehl, op vijf minuten rijden vanaf de snelweg A18’

Olde Beth zeer luxe ingericht
Olde Beth is zeer luxe ingericht en beschikt over vier bijzondere zalen. Er is voldoende parkeergelegenheid dankzij een eigen parkeergelegenheid met 400 parkeerplaatsen. Uit onderzoek blijkt ook dat het pand zeer makkelijk en snel bereikbaar is vanuit verschillende locaties zoals Deventer, Nijmegen of Ede.

(advertentie)

(advertentie)

20 gasten of 1200 gasten?
Dankzij de flexibiliteit is het mogelijk om voor ieder gezelschap iets te organiseren: Van een familiedag met 20 personen tot een bedrijfs- of trouwfeest met 1200 gasten.

Olde Beth heeft ook een zeer ervaren en professioneel team waardoor een Turkse, Marokkaanse en multiculturele bruiloften tot in de puntjes goed verzorgd worden. Bijna alles is mogelijk en bespreekbaar bij Oldebeth Exclusive: je trouwt namelijk maar een keer.

oldebeth-33

Reacties1 comment

Write a comment
  1. Mocro Utrecht 11 november, 2016, 12:37

    Volgens mij zijn de eigenaren Turks, maar ik heb een Marokkaanse bruiloft mogen meemaken, het was allemaal TOP geregeld! Netjes!!

Only registered users can comment.