Arnhem krijgt een echte strand als er JA wordt gestemd tijdens het referendum

Arnhem krijgt een echte strand als er JA wordt gestemd tijdens het referendum

Er is veel discussie gaande in Arnhem tussen de verschillende kampen die voor of tegen gaan stemmen tijdens het referendum van 30 november. De Nee-lobby is (politiek)actief en doet er alles aan om Arnhemmers tegen te laten stemmen, terwijl Arnhem toch echt veel voordelen heeft bij een Stadspark in Meinerswijk.


StemMetJeVerstand.nl
Bezorgde bewoners uit Arnhem die JA zullen stemmen tijdens het referendum van 30 novemver hebben ook niet stilgezeten en kwamen met eigen website StemMetjeVerstand.nl. Sinds 2 november is de website pas actief. ”In een verklaring op een online flyer is te zien dat deze bezorgde Arnhemmers niet willen dat een kleine groep tegenstanders de ontwikkeling van dit prachtige gebied tegenhoudt!” Ze voegden eraan toe dat de Nee-stemmers geen plan, geen geld, en alleen maar hun eigen dromen hebben.”

img_8447

Stadsstrand in hartje Arnhem
Met de flyer Stem Ja voor Stadspark Meijnerswijk wordt al een beetje duidelijk wat Arnhem te wachten staat als bewoners Ja-stemmen. Zo krijgt Arnhem een eigen stadsstrand van kilometers lang waar je veilig kunt zwemmen en lekker kunt zonnebaden. Op Stadsblokken komt ook het langste restaurant van Nederland en langs de haven worden terrassen aangelegd!

oldebeth-33

(advertentie)

Reacties1 comment

Write a comment
  1. Jeanine 22 november, 2016, 20:40

    Ja Doen! het is mooi, en zal veel mensen blij maken.
    dus stemmen.

Only registered users can comment.