Müzeyyen Kahraman genomineerd voor clubheld van de amateursport 2016

Müzeyyen Kahraman genomineerd voor clubheld van de amateursport 2016

Müzeyyen Kahraman van voetbalclub Elsweide uit Arnhem is ook genomineerd voor clubheld van de amateursport in 2016. Müzeyyen is bij Elsweide actief als kantinemedewerksters en volgens bestuurslid Hakan Koprulu is zij ‘een mens met een geweldig hart’. (foto: Elsweide dameselftal)

(advertentie)

(advertentie)

Stem ook op Müzeyyen Kahraman
In een verklaring vertelde Hakan Koprulu van Elsweide waarom het belangrijk is dat Müzeyyen Kahraman de titel moet krijgen en mensen dus op haar moeten stemmen: ‘Ze is onze kantinejuf, moeder voor alle kinderen een zus voor iedereen. Ze is zo belangrijk voor de club, dat we gewoon niet zonder haar kunnen.’


Stemmen kan tot 16 november
Tot 16 novemver kan er nog gestemd worden op de clubmoeder van Elsweide. Er komt natuurlijk veel bij kijken bij een amateurclub. Ondanks dat mensen denken dat alles ‘vanzelf’ gaat is het fijn om te weten dat we moeders hebben zoals Müzeyyen Kahraman. ”Ze denkt mee met alles, heeft overal tijd voor en zet zich altijd voor 200% in. Dan kunnen we alleen respect hebben voor Müzeyyen en andere moeders die zich zo inzetten bij Elsweide.”, aldus een Hakan Koprulu.

Klik hier voor link en kies Müzeyyen Kahraman uit als clubheld van 2016.

(advertentie)

(advertentie)

 

Reacties1 comment

Write a comment
 1. coc gems generator 21 september, 2017, 18:22

  the best clan names for clash of clans
  cheats coc
  unlimited gold hack clash of clans
  [url=http://clashofclanshack17.com/]http://clashofclanshack17.com/[/url]
  clash of clans 1250 trophies

Only registered users can comment.