Hizbo (Grillroom Mardin) gaat ook in Arnhem bezorgen aan huis

Hizbo (Grillroom Mardin) gaat ook in Arnhem bezorgen aan huis

Grillroom Mardin aan de hoogstraat 13 in Arnhem was al een begrip geworden in Arnhem en omgeving. Topkok Hizbo maakt heerlijke grillgerechten en gaat dit sinds kort ook laten bezorgen aan huis. Hij had al veel klanten over de vloer uit Arnhem en  daarbuiten en gaat dat dus nu ook uitbreiden.

(advertentie)

(advertentie)

Bekend om verse gerechten
Eigenaar Hizbo staat er om bekend dat hij alle gerechten elke dag zelf vers maakt. ‘Hij heeft dan ook elke dag een andere menu’, volgens een woordvoerder van het bedrijf. Met de bezorgservice wil Grillroom Mardin ook Arnhemmers service bieden die thuis willen eten. Je kunt er van alles bestellen; van gebakken kastanje’s tot lamskoteletten en van een heerlijke verse soep tot een heerlijke durum Adana.

Hizbo

Bestel snel en simpel
Je kunt met 06 85419152 bellen om te bestellen of de facebook-pagina van het bedrijf bekijken alvorens je wilt bestellen.

(advertentie)

(advertentie)No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.