Sommige straten in Arnhemse wijken al enkele avonden pikdonker

Sommige straten in Arnhemse wijken al enkele avonden pikdonker

Het is al een paar dagen pikdonker in verschillende Arnhemse straten. Zo kregen wij meldingen van bewoners uit Klarendal, Presikhaaf en Schuytgraaf waar het al enkele dagen pikdonker is geweest. Of het licht aan de straatverlichting is niet helemaal duidelijk. 

banner_sbmw_haberarnhem

Liander verwijst door
Bij Liander weten ze in iedergeval (nog) van niets en wordt de melder direct verwezen naar de gemeente. En de gemeente was op moment van publicatie niet bereikbaar, vanwege een enorme wachtrij. Ondanks twee belpogingen was de gemeente niet bereikbaar vanwege vijf en elf wachtenden ‘voor ons’.


Pikdonker in sommige straten
Het is wel opvallend dat in deze verschillende wijken mensen in de avonduren amper kunnen lopen omdat het overal pikdonker is. Alleen met een smartphone of een autoverlichting is het mogelijk om je ’s avonds te bewegen. Of er dus een storing is, is niet bekend. We gaan dit nog uitzoeken en wachten de schriftelijke reactie van de gemeente af.

(advertentie)

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.