Turkse moskee heeft ‘Waterproject Somalië’ goed afgerond

Turkse moskee heeft ‘Waterproject Somalië’ goed afgerond

De Turkse moskee geeft inzage in het project “Su Kuyusu” of terwijl waterput in Somalië.
Waterproject
De moskee in Doesburg “HDV Anadolu Cami Doesburg” heeft een waterproject in Somalië naar tevredenheid afgerond. Het project is door meerdere mensen mogelijk gemaakt. Veel gezinnen in en rondom Doesburg hebben financiële hulp verleend waardoor de waterput is gerealiseerd.

Overzicht
De moskee heeft een bewijs ontvangen dat de door hun gefinancierde waterput in werking is getreden. Met dit project zijn er ongeveer 60 families voorzien van water. Ook is er een overzicht met kosten. Het moskeebestuur bedankt middels een Facebookbericht iedereen die mee heeft gewerkt aan dit project.Reacties


Tags assigned to this article:
hayirhayratsomaliesu kuyusuWaterprojectwaterput

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.