VIDEO Lancering: ‘Denkend aan Nederland’

VIDEO Lancering: ‘Denkend aan Nederland’

Er is lang op gewacht, er is veel over gesproken en geschreven maar het is nu zover. De nieuwe politieke partij DENK lanceert haar verkiezingsprogramma.

Selçuk Öztürk
Nadat de campagnevoorzitter in een paar woorden aangeeft dat de voorzitter van de politieke partij DENK Selçuk Öztürk vandaag ook de dagvoorzitter van de lancering is, krijgt Öztürk dan ook de microfoon. De Kamerlid en tevens voorzitter van de lancering begint over hun transparante partijkantoor te vertellen en durft zelfs te beweren dat hun kantoor het meest transparante partijkantoor is van Nederland.




Tunahan Kuzu
Nadat de voorzitter de bekende namen zoals Farid Azarkan, Sylvana Simons en Tunahan Kuzu naar voren heeft gehaald gaan ze met z’n allen op de foto met een ieder een verkiezingsprogramma in hun handen. Na de fotosessie neemt de lijsttrekker, Tunahan Kuzu, het woord. De lijsttrekker opent het verkieziengsprogramma 2017-2021 en begint alle hoofdstukken door te nemen.

Aantal zetels
Gezien de achtergrond van onder andere de heren Kuzu en Öztürk die tijdens verkiezingen van 2012, toen nog voor de PvdA, samen goed waren voor ruim 30.000 voorkeursstemmen. Het is nu voor het eerst dat deze nieuwe partij gaat deelnemen aan de officiële landelijke verkiezingen. Van kandidaat Farid Azarkan, de bekende Marokkaanse-Nederlander, wordt op dit moment behoorlijk wat stemmen verwacht. Niet alleen van de hierboven genoemde namen maar ook van de bekende Nederlander Sylvana Simons wordt verwacht dat zij goed zal scoren. Met hoeveel zetels de nieuwe partij na de verkiezingen zal eindigen is op dit moment nog onduidelijk.






48 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights