Nee-stemmers komen met onzin dat Stadsblokken en Meinerswijk worden volgebouwd

Nee-stemmers komen met onzin dat Stadsblokken en Meinerswijk worden volgebouwd

Het referendum over Stadsblokken-Meinerswijk (overkant Rijnkade) komt steeds dichterbij en zorgt ook voor veel spanning bij de Nee-stemmers in Arnhem. Of hierdoor bewust onzin de wereld in wordt gestuwd is niet helemaal duidelijk. We hebben de feiten opgezocht om te achterhalen of daadwerkelijk Meinerswijk vol wordt gestampt met huizen.

Alleen bebouwing bij oude fabriekshallen (ASM)
Zo is het bijvoorbeeld helemaal niet waar dat Stadsblokken en Meinerswijk worden volgebouwd. Waarom dit dan wordt geroepen is onduidelijk, er wordt alleen gebouwd op een plek waar vroeger de fabriekshallen van ASM stonden. In de nieuwe plannen wordt zelfs bebouwing weggehaald op Meinerswijk.

banner_sbmw_haberarnhem

Minder dan 1% huizen, rest blijft natuur
Het beeld dat door bepaalde politici geschetst wordt dat half Meinerswijk gebouwd gaat worden met woningen is niet juist. Er wordt niet een in de natuur gebouwd. Er komen namelijk alleen huizen op de plek waar nu bedrijfsgebouwen staan. En dit is zelfs minder dan 1% van het totale gebied. 99 komma zoveel procent blijft nog steeds bestaan uit natuur en groen.

Niks begrepen van plannen
Als je dan nog steeds roept dat Stadsblokken-Meinerswijk vol wordt gebouwd met huizen, dan heb je niet veel begrepen van al deze plannen.

(advertentie)

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.