Ozturk (Denk) had in de Kamer eigenlijk ‘Wie ben jij LAN’ moeten zeggen

Ozturk (Denk) had in de Kamer eigenlijk ‘Wie ben jij LAN’ moeten zeggen

De campagne voor de verkiezingen is al een tijdje aan de gang. Buiten de Tweede Kamer worden door verschillende partijen al campagne gevoerd voor de verkiezingen van maart 2017.  In de Tweede Kamer is dat ook het geval. Soms is de ene vraag dommer dan de ander. Het lijkt wel alsof partijen zoals VNL een abonnement hebben op het stellen van domme vragen als DENK met nieuwe voorstellen komt.

Witte Nederlander bereiken
Sommige partijen hebben ook problemen om de witte Nederlander te bereiken, waardoor ze steeds dezelfde vragen herhalen en hopen dat Wilders-stemmers afhaken en kiezen voor hun partij. Zo was dat ook het geval tijdens de Defensiebegroting waar Louis Bontes(VNL) het nodig vond om de loyaliteit aan Nederland te ondervragen. Ozturk had namens Denk een pleidooi gehouden om de krijgsmacht in Nederland te ontwapenen.

(advertentie)

(advertentie)

Wie ben jij (lan)?
”Ú staat hier voor te pleiten om het Nederlandse leger zowat af te schaffen. Moet Erdogan (Turkse president) hetzelfde doen? Waar ligt uw loyaliteit, dat vraag ik me af? aldus een gebrekkig Nederlands sprekende Louis Bontes. Ozturk werd zichtbaar woedend en reageerde vrij heftig richting Bontes. ”Wie ben jij om mij de loyaliteitsvraag te stellen? Wie ben jij? riep Ozturk.

Ozturk was duidelijk woedend op Bontes die weer met een domme vraag kwam. Aan de lichaamshouding van Ozturk was te zien dat hij zich inhield om niet nog feller te reageren richting Bontes.

banner_sbmw_haberarnhem

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.