Partycentrum Maksim in Westervoort heeft een nieuwe eigenaar

Partycentrum Maksim in Westervoort heeft een nieuwe eigenaar

Partycentrum Maksim aan de dorpstraat in Westervoort heeft sindskort een nieuwe eigenaar. Familie Gümüş uit Zutphen heeft een akkoord bereikt met Adil Karakaya over een overname van Maksim. 

banner_sbmw_haberarnhem

Maksim partycentrum is een begrip
Maksim Partycentrum is een begrip geworden in Gelderland en daarbuiten. Adil Karakaya is negentien jaar geleden als eerste ondernemer in Gelderland gestart met een professionele party- en zalencentrum voor Turkse en buitenlandse bruiloften. Mede door zijn inspanningen is Maksim zo groot en bekend geworden voor multicultureel Gelderland.

img_8549

Nieuwe eigenaren
De nieuwe eigenaren uit Zutphen zijn blij met de overname en zijn al sinds 2002 actief in de horeca. Bakkerij Ercan in Zutphen behoort ook tot deze familie. De overname werd bekend gemaakt met een fotopresentatie met het nieuwe management van Maksim en een delegatie van boekhoudkantoor Picasso uit Arnhem.

(advertentie)

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.