20-jarige scooterrijder met kapmessen rijdt in op politieagenten

20-jarige scooterrijder met kapmessen rijdt in op politieagenten

20-jarige scooterrijder met kapmessen rijdt in op politieagenten

(advertentie)

(advertentie)

De 20-jarige man uit Apeldoorn heeft in de nacht van donderdag op vrijdag ingereden op twee agenten.

Uit het oog verloren
Iets voor 01:00 uur in de nacht zagen de agenten een snorscooter zonder verlichting rijden en wilden de bestuurde ter controle aan de kant zetten. Voordat zij dit konden doen verloren zij de scooterrijder uit het oog.
banner_sbmw_haberarnhem
Inrijden op agenten
Even later zagen de agenten de scooter stilstaan op de kruising van de Agathastraat met de Kalverstraat. De agent opende het portier om uit te stappen, gaf de bestuurde van de scooterrijder gas en reed tegen het portier aan. In tweede instantie reed hij op de andere agente in en ondanks dat hij haar raakte, wist de agente hem vast te pakken en hem te laten stoppen. Tijdens de poging om de bestuurder te stoppen kwamen de bestuurder en de agente ten val.

Kapmessen en diefstal
Tijdens de controle werd het gedrag van de scooterrijder wat duidelijker. Hij was namelijk in het bezit van twee kapmessen en het kentekenplaatje van de scooter was van diefstal afkomstig. Ook zou de scooter zelf vermoedelijk gestolen zijn. De gestolen en vermoedelijk gestolen voorwerpen zijn in beslag genomen en de bestuurder zelf zit vast voor onderzoek en verhoor.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.