Referendum 30 November: Zondagochtend gratis rondleiding op Stadsblokken-Meinerswijk

Referendum 30 November: Zondagochtend gratis rondleiding op Stadsblokken-Meinerswijk

Op de website StadsblokkenMeinerswijk.nl staat aangegeven dat KondorWessels Projecten iedere zondagochtend rondleidingen organiseert voor geinteresseerden. Zondag 20 november is er ook zo een rondleiding. Uit gesprekken met Arnhemmers is gebleken dat de inwoners van de stad weinig weten over het Rijngebied.

Het gebied zien en beleven
KondorWessels Projecten wil dan ook graag dat het gebied gezien en beleefd gaat worden alvorens mensen op 30 november gaan stemmen. ” Dat alle vragen over het gebied en het referendum beantwoord zijn en dat Arnhem volledig ge├»nformeerd naar de stembus gaat.” De rondleiding wordt al een paar weken gegeven van 10:00 tot 12:00 uur.

(advertentie)

(advertentie)

Interactieve wandeling
Op de website stond verder het volgende: ”Tijdens een interactieve wandeling leert u meer over de rijke geschiedenis van het gebied, laten we de mooie en minder mooie kanten van het gebied zien, en luisteren wij graag naar uw wensen en idee├źn voor de toekomst. Wist u bijvoorbeeld al dat Arnhem met Meinerswijk in potentie het grootste uiterwaardengebied van Europa in handen heeft? Of dat het gebied naast prachtige natuur ook rotte plekken kent die dringend aan opwaardering toe zijn? Wilt u weten wat er met de natuur gebeurt als de plannen doorgaan? En of er al definitieve plannen voor bebouwing zijn gemaakt?”

Aanmelden is gratis
Aanmelden is gratis en je kunt je via facebookpagina aanmelden bij het evenement dat is aangemaakt. Ook gezinnen met kinderen zijn welkom. Het startpunt van de wandeling is Bedrijventerrein Meinerswijk (Meinerswijk 9).

Mocht je morgen niet kunnen, dan is er nog een laatste rondleiding op 27 november 2016 (10:00)
banner_sbmw_haberarnhem

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.