Wilders moet eigenlijk voor straf thee drinken in een Marokkaanse moskee

Het OM eisteĀ een paar dagen geleden maar 5000 euro boete van Wilders voor zijn ‘minder-Marokkanen’-uitspraak. Heel Nederland was het hier niet mee eens.

(advertentie)

Nederland oneens met eis OM
De extreem-rechtse NSB’ers in Nederland vonden dat dit te ver ging, alleen al vanwege het uiten van een mening. En vele anderen klaagden dat dit geen straf was voor een politicus, die alleen al maandelijks 7000 euro ontvangt omdat hij onzin uitkraamt in de Tweede Kamer. Alle andere Kamerleden krijgen dit overigens ook per maand.

Een andere straf voor Wilders
Het OM had eigenlijk iets anders moeten eisen als straf voor Wilders. Want de leider van de PVV is een voorbeeld voor heel veel andere labiele extreem-rechtse NSB’ers in Nederland. Al je dan maar een boete van 5000 euro eist neemt niemand dit serieus.

(advertentie)

(advertentie)

Thee drinken met Marokkanen
In plaats van een geldboete van 5000 euro moest het OM eigenlijk eisen dat Wilders 10 weken lang verplicht thee moet drinken met Marokkanen, in een Marokkaanse moskee. De leider van de PVV moest zo gedwongen worden om in gesprek te gaan met Marokkaanse jongeren en ouderen. Natuurlijk mogen zijn beveiligers dan ook mee, om miscommunicatie te voorkomen.

Dit was dus een gemiste kans voor het OM…

banner_sbmw_haberarnhemNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights