O13: Kraker tussen De Paasberg en Elsweide blijft onbeslist

O13: Kraker tussen De Paasberg en Elsweide blijft onbeslist

Afgelopen zaterdag stond De Paasberg tegen Elsweide op de agenda. Om 11:00 uur begon de wedstrijd tussen beide teams die spelen om het kampioenschap in de derde klasse. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel, waar beide teams achteraf niet veel aan hadden.

banner_sbmw_haberarnhem

SML staat eerste
SML staat namelijk nog steeds eerste met 27 punten uit 9 wedstrijden. De Paasberg en Elsweide hebben na deze wedstrijd 25 punten uit 10 wedstrijden. Beide teams hadden tot zaterdag ook maar een keer verloren. De thuisploeg kwam op een 1-0 voorsprong nadat Elsweide stroef begon aan de wedstrijd. Ondanks kansen kwam de gelijkmaker voor Elsweide net voor de rust.

(advertentie)

(advertentie)

Arnhemse kraker blijft onbeslist
Elsweide moest winnen om nog mee te doen voor de titel. Dit verklaarde de trainer ook tijdens de rust aan zijn spelers. Furkan Tekin maakte een prachtige pass van Mergi bagci goed af en zorgde voor de 1-2. Na de voorsprong van Elsweide viel de scheidsrechter op met discutabele besluiten tijdens de wedstrijd. De thuisploeg kwam scoorde uiteindelijk de gelijkmaker via een vrijetrap waar nog steeds niet van duidelijk is of er voor werd gefloten of niet. Voor de gelijkmaker miste Furkan zelfs nog een 100% kans op de 1-3.

Trainer Harun Koprulu was tevreden met de eindstand: ”Ík ben blij dat mijn elftal goed heeft gevoetbald. De jongens hebben zich ook prima ingezet.”

(advertentie)

(advertentie)

 

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.