BEELDEN Nederlandse ouderen in Didam bewegen met Halay-liedje van Burhan Çaçan

BEELDEN Nederlandse ouderen in Didam bewegen met Halay-liedje van Burhan Çaçan

Bij de gasterij in Didam gebeuren wel hele bijzondere dingen. Oude Nederlandse dames en een ook heer trainen met elkaar onder het mom van ‘multiculturele lessen’. 

(advertentie)

(advertentie)

‘Gelini Gelini’
Onder leiding van een begeleider dansen de dames op zijn ‘Turks’ op een liedje van de bekende Turkse zanger Burhan Cacan. De groep is zo ver gevorderd dat ze tijdens de dansstapjes zelfs meezingen met ‘Gelini Gelini’. Of iedereen ook daadwerkelijk weet dat het gaat om een liedje van de Turkse zanger Burhan Cacan is niet duidelijk.

Dames zijn goed bezig
Een ding is wel zeker de dames uit Didam zijn actief en gezond bezig. Als je regelmatig danst en dit herhaalt blijf je altijd in beweging en val je ook een af. Misschien is het ook een idee om dit ook te doen in wijken waar veel allochtone dames wonen met overgewicht, omdat ze affiniteit hebben met Turks muziek.

Zie onderstaande beelden uit Didam:
banner_sbmw_haberarnhem

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.