Referendum 30 november: Misleidende informatie om Arnhemmers nee te laten stemmen

Referendum 30 november: Misleidende informatie om Arnhemmers nee te laten stemmen

Het NEE-kamp in Arnhem heeft goed gekeken naar de Amerikaanse verkiezingen en doet er alles aan om dit na te bootsen in Arnhem. Onlangs verscheen er een advertentie in de Arnhemse Koerier van een groep mensen die willen dat Arnhem massaal nee stemt tijdens het referendum. 

(advertentie)

(advertentie)

Onjuiste en misleidende informatie
Er wordt bewust onjuiste en misleidende informatie gedeeld om de inwoners in Arnhem te beinvloeden. Of sommige politieke partijen in Arnhem hier een bijdrage hebben geleverd is niet bekend Dit zoeken we nog uit!. In de advertentie wordt er een impressie gegeven van hoe het eruit zou zien volgens het NEE-kamp.Wat totaal niet overkomt met de feiten. We hebben voor u ook een plaatje gevonden hoe het er echt gaat worden bij een JA.

Het gaat om onderstaande foto:

foto-gelderlander

Bebouwing Stadsblokken onder boomgrens
Je ziet duidelijk op het tweede plaatje dat de bebouwing (ook tijdens de winter) op Stadsblokken mooi zichtbaar is in het groen en in het karakter van Stadsblokken inpast. De woningbouw blijft dus verschuilen achter de bomen en ook onder de boomgrens.

(advertentie)

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.