Politie zoekt getuigen zware mishandeling in horecazaak Apeldoornsestraat

by AMS97531A123 | 25 november 2016 12:08

In de nacht van vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2015 heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden in een horecazaak aan de Apeldoornsestraat in Arnhem.

Politie is haastig op zoek naar getuigen
De politie is op zoek naar getuigen. Op dat moment vond er een concert van de reggaeband King Shiloh plaats. Volgens een politiebericht is het slachtoffer zonder aanleiding met een bierfles op zijn hoofd geslagen en liep zwaar letsel op. Het slachtoffer had ook een gebroken oogkas, gebroken neus en een gescheurde kaak.

banner_sbmw_haberarnhem[1]

Slachtoffer is zwaar toegetakeld
In de verklaring stond verder ook het volgende: ”We zijn nog steeds bezig met het onderzoek. We zijn op zoek naar de getuigen die hebben gezien dat de dader de fles vasthad en nog heeft geprobeerd de fles stuk te slaan op een muur. Verder zou de dader in het gezelschap zijn van een andere man. Ook met hem willen we in contact komen.”

Signalement dader
Van de dader hebben we het volgende signalement:
Man, ongeveer 185 cm lang, breed/ krachtig postuur, ongeveer tussen 35 en 45 jaar oud, kort geschoren haar, donkere huidskleur. De man sprak Nederlands met een Surinaams accent.

Bel met 0800 6070 als je meer weet of meer hebt gezien?. Wilt u anoniem blijven bel dan 0800 7000

(advertentie)[2]

(advertentie)

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.stadsblokkenmeinerswijk.nl
  2. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/11/25/politie-zoekt-getuigen-zware-mishandeling-in-horecazaak-apeldoornsestraat/