VIDEO Op deze manier herken je gestolen artikelen

VIDEO Op deze manier herken je gestolen artikelen

Veel mensen hebben wel eens een tweedehands product gekocht. Maar wat veel mensen niet altijd zeker weten is of alles wel betrouwbaar is.
banner_sbmw_haberarnhem
Gestolen spullen
Door onbewust tweedehandse spullen te kopen kan het betekenen dat je er voor zorgt dat dieven actief blijven. Het kan namelijk zijn dat het product van diefstal afkomstig is. Wat vandaag bij een ander gestolen wordt kan natuurlijk betekenen dat het de volgende keer bij jezelf overkomt.

(advertentie)

(advertentie)

Registreren van producten
De Ministerie van Veiligheid en Justitie geeft een filmpje met daarin tips. Hierin wordt weergegeven hoe jeĀ  waardevolle spullen kan registreren en kan controleren of het als ‘gestolen’ staat geregistreerd. Zodra dit het geval is heb je via de applicatie ook de mogelijkheid om er een melding van te maken.

Bekijk hieronder het filmpje met daarin de instructies. Geef deze handige tips ook door aan anderen.
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.